Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων - Έργα Σχολείου!
Καλησπέρα συγχωριανοί,

Όπως είχε αναφερθεί στην τελευταία ανάρτηση του blog αλλά και όπως είχαμε ανακοινώσει επίσημα στην κοπή της πίτας. Σαν σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων είχαμε αποφασίσει να διαθέσουμε τα έσοδα του συλλόγου για την αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του σχολείου. Όπως λοιπόν ήδη θα έχετε δει, στο σχολείο γίνονται έργα και έτσι αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ετών...τώρα θα μου πείτε τι όνειρο? μα φυσικά ένα πάρκο αναψυχής και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, ένα πανέμορφο μέρος πνιγμένο στα δέντρα το οποίο θα έχει φωτισμό, παγκάκια και φυσικά κάτι που έλειπε εδώ και χρόνια από το χωριό μας, παιδική χαρά. Έτσι λοιπόν τα απογεύματα του καλοκαιριού και όχι μόνο το πάρκο του σχολείου θα είναι πόλος έλξης για πολύ κόσμο και φυσικά για πολλά παιδιά.

Βέβαια για να μιλήσουμε και λίγο πιο συγκεκριμένα και να μάθετε όλοι σε τι στάδιο βρισκόμαστε αλλά και τι ορίζοντα έχουμε. Μέχρι στιγμής έχει γίνει η εγκατάσταση των καλωδίων ηλεκτρισμού και μέσα στις επόμενες 10 ημέρες σειρά παίρνουν τα φωτιστικά, από εκεί και πέρα μεγάλος μας στόχος είναι μέχρι την γιορτή των Αγίων Πάντων να έχουν μπει τόσο τα παγκάκια όσο και ένα μέρος της παιδικής χαράς (αν όχι ολόκληρο). Στην συνέχεια σειρά θα πάρουν η παροχή νερού και η χρησιμοποίηση της πέτρινης βρύσης αλλά και η αναπαλαίωση και ανάδειξη της παλιάς μαρμάρινης βρύσης του σχολείου που χρονολογείται από την δεκαετία του 1950. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα σχέδια για την συνέχεια που βέβαια δεν είναι της παρούσης μιας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί αρχικά το πρώτο κομμάτι.

Για κλείσιμο σας παραθέτουμε ένα μικρό υλικό από την έναρξη των εργασιών.υ.γ. Εδώ θα θέλαμε να σας πούμε ότι θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή και πρόταση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου