Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Χρόνια Πολλά..!!!
















Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αρμεναίους και μη,

Των Αγίων Πάντων σήμερα και το αγαπημένο μας χωρίο γιορτάζει. Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι για να διασκεδάσει ο κόσμος που ήρθε αλλά και οι κάτοικοι του χωριού.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου με τον στολισμό του χωριού και συνεχίστηκε με μεγαλοπρέπεια στον Εσπερινό παρόντος του Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας, κκ. Χρυσοστόμου. Το βράδυ την σκυτάλη πήραν τα μαγαζιά όπου περιμένανε τον κόσμο με γουρουνοπούλα, μουσική και πολύ διασκέδαση που κράτησε μέχρι αργά, με τον κόσμο να δείχνει πως είχε ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Η χαρούμενη διάθεση φυσικά συνεχίστηκε και  σήμερα το πρωί με την περιφορά της εικόνας στο χωριό όπου το παρόν έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας,καθώς και εκπρόσωποι της Δημοτικής και όχι μόνο Αρχής.

Τελειώνοντας να ευχηθούμε πάντα Άξιος στον Πάτερ του χωριού μας όπου από εχθές είναι Οικονόμος της Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Υ.γ. Όσον αφορά τα έργα του σχολείου να σας πούμε ότι από την Παρασκευή το σχολείο μας είναι ένα ωραίο πάρκο με τα φωτιστικά που μπήκαν σε λειτουργία και έχουν δώσει άλλο χρώμα στον χώρο.. Σειρά έχουν τα παγκάκια και μάλιστα πολύ σύντομα και βέβαια μετά ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από την παιδική χαρά.

Χρόνια πολλά και καλό βράδυ σε όλους σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου