Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γιορτή Μπάμιας 2012




















Καλησπέρα σε όλους,

Ο Αύγουστος έχει κάνει την εμφάνιση του και πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, πολλοί ήδη βρίσκονται σε άδεια, άλλοι τώρα ξεκινάνε και άλλοι ακόμα περιμένουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι έχουν την δυνατότητα να δουν την Αυγουστιάτικη πανσέληνο σήμερα (μία από τις δύο) με μια σημαντική διαφορά, άλλη ομορφιά ο ουρανός της Αθήνας και άλλη ο ουρανός των Αρμενιών κάτω από τον οποίο βρίσκονται ήδη συγχωριανοί μας και ετοιμάζουν πυρετωδώς με πολύ μεράκι και κέφι το γεγονός του καλοκαιριού στο χωριό μας, την γιορτή της μπάμιας.

Στις 11 Αυγούστου λοιπόν ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 διοργανώνεται απο τον σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων όπως κάθε χρόνο η γιορτή της μπάμιας. Προσφέρεται δωρεάν μπάμια για όλους και από μεριάς των μαγαζιών παρέχεται γουρνοπούλα, παγωμένη μπύρα και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με πολύ μουσική και γλέντι πιστεύω ότι κάνουν επιτακτική την παρουσία σας το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό μας με μόνο στόχο την διασκέδαση. Όπως σας είχα ξαναπεί σαν νέος σύλλογος θέλουμε να κάνουμε διάφορα ξεχωριστά πράγματα, το πρώτο λοιπόν είναι ότι στην φετινή λαχειοφόρο πέραν των δώρων που προσφέρουμε κάθε χρόνο, θα κληρώσουμε ένα air-condition και μια τηλεόραση lcd !!!

Το δεύτερο είναι κάτι που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στο χωριό μας και ελπίζουμε να γίνει θεσμός όπως και η γιορτή της μπάμιας. Την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο σχολείο του χωριού μας θα διεξαχθεί το πρώτο 3on3 basketball tournament για τα παιδιά του χωριού μας και όχι μόνο, ηλικίας 14-18. Αγώνες 3on3, διαγωνισμοί τριπόντων και πολλά άλλα θα συνθέσουν  ένα απόλυτα αθλητικό απόγευμα με τους νικητές να βραβεύονται το βράδυ της επόμενης ημέρας στην γιορτή της μπάμιας.

υ.γ. αιτήσεις συμμετοχής για το 3on3 μπορούν να γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 17:00 στο σχολείο.


Τα υπόλοιπα από κοντά στο αγαπημένο μας χωριό,
Προς το παρόν απολαύστε την πανσέληνο και καλό σας βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου