Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας-Νέοι άνθρωποι,νέα διοίκηση,νέες προσδοκίες.

















12 Φεβρουαρίου λοιπόν.Ημέρα Κυριακή.Όπως είχαμε αναρτήσει,ήταν η μέρα Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης για το Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας.
Κάπως έτσι,αρκετοί συγχωριανοί,συντοπίτες,συνΑρμεναίοι,όλων των ηλικιών συναντήθηκαν στη βροχερή Αθήνα για να αναδείξουν εκτός των άλλων τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν και εκεί συνέβη κάτι πρωτότυπο για τα χρονικά του Συλλόγου.Η έκπληξη λοιπόν της ημέρας βρισκόταν "διάσπαρτη" στα ονόματα των υποψηφίων..Και αυτό γιατί για πρώτη φορά νέα άτομα σε ηλικία αλλά και σε ιδέες κατέθεσαν υποψηφιότητα για το Δ.Σ του Συλλόγου.
Η πρωτότυπη αυτή κίνηση-όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα- έγινε δεκτή με χαρά,προσδοκίες,ενθουσιασμό αλλά και τις αναμενόμενες επιφυλάξεις,μιας και η ευθύνη διοίκησης του Συλλόγου,η ιστορία του οποίου ξεκινά δεκαετίες πίσω είναι μεγάλη.Και συνάμα ευχάριστη.

Στο επταμελές βάσει νέου καταστατικού Δ.Σ. εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη κατά τη χθεσινή ψηφοφορία οι εξής:

Σελούλης Γιώργος 
Αδαμοπούλου Ελεάννα
Δέδε Χριστίνα
Μπίτσικας Γιάννης
Μανιάτη Μαργαρίτα
Χήναρη Ελευθερία (Απερχόμενη Πρόεδρος)
Κοκκινάκης Δημήτρης.

Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

Με εξαίρεση τις κυρίες Μανιάτη και Χήναρη,ίσως κάποια από τα ονόματα όσων εκλέχθηκαν να μη λένε σε πολλούς συγχωριανούς τίποτα εκ πρώτης όψεως.Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι οι συγχωριανοί μας σε μεγάλο βαθμό (μας) ξέρουν ή πρόκειται να μάθουν τους νέους αυτούς που εμπλέκονται στη Διοίκηση για πρώτη φορά.

Και αν για κάτι μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη του Συλλόγου και τους Αρμεναίους γενικότερα,είναι ότι η ενασχόληση μας με τα κοινά του χωριού,ξεκίνησε χθες και ευελπιστούμε να συνεχιστεί με γνώμονα το καλό των Αρμενιών και της καλής του φήμης.

Η χθεσινή μας υποψηφιότητα και εκλογή σηματοδοτεί μια νέα εποχή και για τον ίδιο το σύλλογο.
Ήταν βλέπετε μια κίνηση με υψηλό συμβολικό χαρακτήρα και σχετιζόταν με την αποβολή κομματικών χρωματισμών από τις διαδικασίες και τη δράση του Συλλόγου.Ασφαλώς κάθε μέλος του Συλλόγου έχει τη δική του ξεχωριστή αφετηρία πολιτικής σκέψης,τη δική του πολιτική άποψη και φωνή,ωστόσο ένας σύλλογος όπως ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων,ΟΦΕΙΛΕΙ να διατηρεί τον καθολικό χαρακτήρα του και τα καθαρά αξιοκρατικά,μη εξαρτημένα κριτήρια στις επιλογές και τις αποφάσεις του.
Ευχή όλων μας είναι η επιτυχία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,στην οποία καθοριστικό ρόλο θα παίξουν δύο συνεργασίες.
Η πρώτη ασφαλώς είναι η συνεργασία με τις κοινοτικές αρχές καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμενιών "ΚΑΠΟΥΤΣΙ"..
Η δεύτερη είναι η γενικότερη συνεργασία του νεανικού μας ενθουσιασμού από τη μία,με την εμπειρία των μεγαλύτερων και παλαιότερων μελών του Συλλόγου καθώς και όλων των εμπειρότερων συγχωριανών μας.
Εμείς θα είμαστε εκεί και φυσικά μετά την ανάδειξη Προεδρείου το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,η νέα διοίκηση έχει πολλά να μάθει και πολλά να υλοποιήσει.
Καλό βράδυ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου