Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλλίας




















Καλησπέρα φίλοι και συγχωριανοί,

Εδώ και πάλι για να σας πληροφορήσουμε για τις εκλογές και την Γ.Σ. του συλλόγου του χωριού μας, καταρχάς να τονίσουμε ότι όπως λέει και ο τίτλος ο συγκεκριμένος σύλλογος αντιπροσωπεύει τους Αρμεναίους ανα την Ελλάδα και όχι μόνο και επίσης οι αρμοδιότητες του είναι διαφορετικές από αυτές που έχει ο πολιτιστικός σύλλογος του χωρίου "ΚΑΠΟΥΤΣΙ" και που απαρτίζεται βέβαια κατά κύριο λόγο από συγχωριανούς μας μόνιμους στο χωριό.

Χωρίς να θέλω να αναλύσω άλλο τις διαφορές θα ήθελα να πω ότι μια σημαντική αρμοδιότητα του συλλόγου είναι και η διοργάνωση της γιορτής της μπάμιας του σημείου κατατεθέν του χωριού μας.Πέραν αυτού όμως και αφού θα πούμε ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ για την προσφορά τους σε όλα τα απερχόμενα Δ.Σ θα θέλαμε να τονίσουμε ένα κακό που έχει ο συγκεκριμένος σύλλογος χρόνια τώρα και δεν είναι άλλος από τον κομματισμό που επικρατεί και που βέβαια φέρνει στο σύλλογο την εσωστρέφεια και τις διαμάχες που μόνο κακό κάνουν.

Γι' αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους νέους του χωριού που μπορούν και θέλουν, να παρευρεθούν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στη ταβέρνα "ΟΛΑ - ΚΟΛΛΑ" στην οδό Ηρώος Κωνσταντόπουλου 37 στην Ηλιούπολη, πιστεύουμε πως το νέο αίμα είναι αυτό που θα αναδείξει πραγματικά τη χρησιμότητα του συλλόγου, κάτι που άλλωστε πιστεύουμε το θέλουν και οι παλαιότεροι.

Υ.Γ. Αυτά για σήμερα και θα επανέλθουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνεται στο χωρίο μας από τον σύλλογο "ΚΑΠΟΥΤΣΙ".

Κάλο βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου