Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Καλή Σαρακοστή!!!

Καλησπέρα σε όλους,

Το τριώδιο έλαβε τέλος, τα κούλουμα είναι παρελθόν και πλέον έχουμε σαρακοστή και αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα. Όπως είχατε ενημερωθεί και από εδώ, την τελευταία Κυριακή των αποκριών στο χωριό μας και συγκεκριμένα στο σχολείο, διοργανώθηκε και φέτος ο αποκριάτικος χορός από τον σύλλογο ΚΑΠΟΥΤΣΙ, με την βοήθεια των Απανταχού. Όπως είχαμε ξαναγράψει σε παλιότερο άρθρο μας και επιβεβαιώθηκε και προχθές οι Αρμεναίοι ξέρουν να διασκεδάζουν και αυτά που ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής δεν μπορούν να περιγραφούν πληκτρολογώντας απλά σε ένα άρθρο.

Ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω με την παρουσία του την εκδήλωση και έκανε το σχολείο του χωριού να φαντάζει πολύ μικρό για να μας χωρέσει.Όπως αναμενόταν το φαΐ και το ποτό ήταν άφθονο, και το μόνο που περιμέναμε ήταν να περάσει η ώρα για να ξεκινήσουν οι χοροί, το μόνο σίγουρο ήταν πως στην αρχή της βραδιάς κανένας μας δεν περίμενε να βρεθούμε στις 4 το ξημερώματα οι νέοι παρέα με τους μεγάλους του χωριού να χορεύουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού και το σχολείο να έχει μετατραπεί σε club. Εδώ αξίζει να πω ότι ακόμα και ο Πρόεδρος του χωριού μεταξύ σοβαρού και αστείου μίλησε για την αξιοποίηση του σχολείου το καλοκαίρι σε μορφή club για τους νέους του χωριού μας.

Όλοι όσοι ήμασταν εκεί λοιπόν περάσαμε πολύ καλά...και οι τελευταίοι ακόμα καλύτερα...

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε και ένα video με τα παραλειπόμενα της βραδιάς, βέβαια το video είναι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα...τα υπόλοιπα τα κρατάμε οι παρόντες...


Καλή Σαρακοστή σε όλους..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου