Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Προσεχώς Καλοκαίρι..!

















 Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!

Το μικρό μας χωριό..
Οι άνθρωποί του..
Η ζεστασιά των γιορτών κοντά σε φίλους και συγγενείς!

Αυτά είναι που έκαναν και φέτος,ένα ακόμα Πάσχα,τόσο όμορφο στους Αρμενιούς..!


Έτσι λοιπόν,το Πάσχα του 2012 πέρασε στην ιστορία με τη σειρά του,δίνοντας πάντα μια πρόγευση για το καλοκαίρι που ακολουθεί.

Κι αν όλα κύλησαν όμορφα στο ανθρώπινο μέρος(!),τί λέτε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε όσα συνέβησαν σχετικά με τη δράση φορέων και συλλόγων του χωριού μας;!

Ασφαλώς,η αναφορά μας πρέπει να ξεκινήσει από τον πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο ξενώνα του χωριού.Η δουλειά που έγινε,εξαιρετική,όπως άλλωστε σχολίασαν ένοικοι του ξενώνα που μάλιστα τον είχαν επισκεφθεί και παλαιότερα.Δουλειά εξαιρετική και καλόγουστη,για την οποία εκτός από τις δεδομένες οικονομικές-τεχνικές απαιτήσεις,βρήκε και τους τέσσερις σχετικούς φορείς παρόντες σε μια άκρως δημιουργική συνεργασία.

Επίτροποι της Εκκλησίας,Κοινότητα Αρμενιών,Σύλλογος ΚΑΠΟΥΤΣΙ και φυσικά ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων,συνεργαστήκαμε όλοι,ο καθένας στο μέτρο που μπορούσε φυσικά για την περάτωση του έργου.
Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή για μια συνεργασία που μόνο θετικά για το χωριό μας θα προσφέρει!

Όμως,μία ακόμα πρωτοβουλία του συλλόγου ΚΑΠΟΥΤΣΙ έμελλε να αποτελέσει ΤΟ γεγονός για το χωριό μας!Αναφερόμαστε φυσικά στην κλήρωση που έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού το απόγευμα της Μ.Παρασκευής,κληρώνοντας για όσους έτρεξαν να προμηθευτούν λαχνούς εγκαίρως και φυσικά το Πασχαλινό γεύμα στους τυχερούς της..

Από εκεί κι ύστερα,οι συζητήσεις για τα επόμενα βήματα-κοινά και μη- των συλλόγων του χωριού,συνεχίστηκαν σε πολύ καλό κλίμα,θέτοντας το Προεδρείο του Συλλόγου Απανταχού σε ρυθμούς προπαρασκευαστικούς για όσες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.Προπαρασκευαστικούς ως προς τις σκέψεις και τις ιδέες,οι οποίες σε ύστερο χρονικά στάδιο θα πρέπει να λάβουν σάρκα και οστά,έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν στην ώρα τους και όλοι,κάτοικοι των Αρμενιών,απλοί επισκέπτες,αλλά και όλοι όσοι αγαπάμε το χωριό μας να περάσουμε ένα γεμάτο καλοκαίρι..

Το armeneoi.blogspot.com θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!
Διαβάστε όλα τα σημαντικά νέα από τη δράση μας και τη ζωή στους Αρμενιούς και αναμένετε πολλές και δυναμικές παρεμβάσεις τόσο στην πραγματική όσο και...στην ηλεκτρονική καθημερινότητα του χωριού!

Καλό μεσημέρι σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου